Overzicht behandelingen

Implantaten

implantaten-150x150Een implantaat kunt u het beste vergelijken met een kunstwortel. Een implantaat vervangt een afwezige tandwortel en wordt als een schroef in de kaak gebracht.
Lees meer

Onzichtbare Beugel

onzichtbarebeugel-150x150Regelmatig spreken wij patiënten die ontevreden zijn over de stand van hun tanden. Deze mensen willen we graag helpen en een nieuwe innovatie aanbieden: de “Air Aligner”. Een behandeling die pijnloos is en waarvoor geen slotjesbeugel nodig is.
Lees meer

Periodieke Controle

periodiekecontrole-150x150Vaak gaat u twee keer per jaar naar de tandarts voor een periodieke controle. Gedurende deze controle wordt uw gebit door de tandarts gecontroleerd op gaatjes, de conditie van uw tandvlees, de randaansluiting van vullingen,

Kinderen

kinderen-150x150Vanaf het moment dat uw kind de leeftijd van 2-3 jaar heeft bereikt, is het melkgebit van uw kind volledig doorgebroken. In deze periode is het raadzaam om uw kind mee te nemen naar uw eigen periodieke controle.
Lees meer

Wortelkanaalbehandeling

wortelkanaalbehandeling-150x150Een wortelkanaalbehandeling hoeft helemaal niet vervelend te zijn.Met een goed geplaatste verdoving is de behandeling voor u zeer goed te doen.

Röntgenfoto’s

rontgenfotos-150x150In sommige gevallen kan de tandarts de conditie van het gebit niet met het blote oog zien. Daarom maakt hij gebruik van röntgenfoto’s. Op deze manier kan hij onder andere de stand van wortels van tanden en kiezen en de gezondheid van het kaakbot bekijken en onderzoeken op gaatjes.

Tandvleesbehandeling

tandvleesbehandeling-150x150Een tandvleesbehandeling kan door de tandarts, mondhygiëniste of parodontoloog worden uitgevoerd. Wanneer de ruimte tussen tandvlees en tanden te groot wordt kan er sprake zijn van een chronische ontsteking ook wel parodontitis genoemd.

Vullingen

vulling-150x150Wanneer uw tandarts een gaatje heeft geconstateerd, is het zeer belangrijk dat de tand behandeld wordt. Een gaatje dat onbehandeld blijft zal op een gegeven moment pijn gaan veroorzaken.

Beugel

beugel-150x150Kinderen krijgen vaak om verschillende redenen een beugel. De hoofdreden blijft natuurlijk dat wanneer de tanden goed op elkaar passen en uitgelijnd zijn, de tanden veel beter schoon zijn te houden.

Een Brug

plaatje-hoort-bij-tekst-Brug-150x150Een brug wordt gemaakt ter vervanging van één of meer ontbrekende tanden en/of kiezen. Een brug zit vast aan twee of meer pijlers. Dat zijn afgeslepen tanden of kiezen aan weerszijden van de open ruimte van de ontbrekende tand of kies.

Een Kroon

eenkroon-150x135Kronen en bruggen zijn bedoeld als duurzame vervangingen voor tanden en kiezen. Ze benaderen de oorspronkelijke vorm en functie zoveel mogelijk.

Sealen

Sealan-150x140Het woordje ‘sealen’ is afgeleid van het Engelse werkwoord ‘to seal’. Dat betekent afdichten of verzegelen. Sealen bij de tandarts betekent dan ook het afdichten of verzegelen van groefjes en putjes in tanden en kiezen.

Voor vragen kunt u ons mailen en bellen !

CONTACT