Kinderen

Kinderen zijn kostbaar en worden als zodanig behandeld. We passen veel TLC toe, samen met extra geduld en begrip en nemen alle tijd die nodig is om comfort en een goede behandeling te garanderen. We gebruiken technieken en procedures om angst te verminderen en onaangename ervaringen te vermijden die een kind voor het leven zullen markeren.

Melktanden zijn belangrijk in de ontwikkeling van een kind. Ze zorgen voor functie, spraak en esthetiek en zorgen voor een goede ontwikkeling van blijvende tanden.

Door ervoor te zorgen dat uw kind, vanaf het eerste bezoek tot de toekomstige zorg, een positieve ervaring heeft wanneer het voor het eerst naar de tandarts gaat, kunt u zich in de toekomst zorgen maken over tandheelkundige afspraken en procedures.

Kinderen houden van ons, ouders vertrouwen ons!
We streven ernaar om alle melktanden gezond en pijnvrij te houden, totdat het tijd is om te worden vervangen door permanente tanden.

De meeste kinderen zijn bang voor de naald en de geluiden van de boor. Door grappige verhalen over de geluiden te maken, met behulp van de zachte computerondersteunde anesthesiemachine (THE WAND), elimineren we de meeste van die angsten.