Diensten

Wat wij doen?

Our Services
002-Decay

Implantologie

Tandheelkundige implantaten zijn de meest natuurlijke vervanging voor een uitgetrokken of ontbrekende tand of kies.

059-wisdom tooth

Parodontologie

Parodontologie is een term uit de tandheelkunde. Het betekent de leer (=logie) van hetgeen de tanden (=donto) omringt (=paro). Met andere woorden zijn dit de steunweefsels van de tanden en kiezen.

054-tooth whitening

Endodontologie

Endodontische tandheelkunde of endodontologie is de wetenschap die zich bezighoudt met het behandelen van het doorbloede weefsel in het binnenste van de tand, in casu de tandpulpa.

034-dental floss

Orthodontie

Orthodontie is een specialisme van de tandheelkunde die zich bezighoudt met de studie en behandeling van oneigenlijk beten, die een gevolg is van tand onregelmatigheid, een kaak die niet in verhouding staat, of beide. Het woord komt van de Griekse woorden orthos (rechte of juiste) en odons (tand).

048-Dental care

Klein chirurgie

Verstandskiezen zijn de laatste tanden die komen en degenen die het minst nodig zijn voor een goede mondgezondheid. De derde kiezen, of verstandskiezen, zijn zo genoemd omdat ze ontwikkelen wanneer de meeste mensen volwassen worden, rond 17 jaar.

025-dental checkup

Röntgenfoto's

In sommige gevallen kan de tandarts de conditie van het gebit niet met het blote oog zien. Daarom maakt hij gebruik van röntgenfoto’s. Op deze manier kan hij onder andere de stand van wortels van tanden en kiezen en de gezondheid van het kaakbot bekijken en onderzoeken