SERVICES

Why choose us

Why Choose

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum.

image

Family Consultation

It is a long established fact that a reader will be distracted.

image

Home Health Services

It is a long established fact that a reader will be distracted.

image

Best Appointment Services

It is a long established fact that a reader will be distracted.

image

Awesome Services

It is a long established fact that a reader will be distracted.

Cosmetische Tandheelkunde

Is het vakgebied van de tandheelkunde gewijd aan het verbeteren van iemands glimlach. In de hedendaagse uiterlijk bewuste wereld zal een mooie glimlach de gezondheid van je mond garanderen en je zelfbeeld verbeteren. Onderzoek wijst uit dat mensen met witte aangename glimlachen worden gezien als gezond, aantrekkelijk, slimmer en succesvoller.

COSMETISCHE BINDING

Cosmetische binding is een procedure waarbij een tandkleurig harsmateriaal op de tand wordt aangebracht en daaraan wordt gebonden met behulp van een bindmateriaal en een speciaal licht. Cosmetische binding wordt gebruikt om afgebroken of gebarsten tanden te herstellen, het uiterlijk van verkleurde, slecht gevormde tanden te verbeteren of om ruimtes tussen de tanden te sluiten. Het vereist minimale voorbereiding van de tand en wordt binnen één afspraak voltooid. Het is een conservatieve en minst dure methode voor cosmetische verbetering, in vergelijking met facings of kronen. Helaas is het niet zo goed bestand tegen vlekken als porselein en kan het afbreken of barsten als er zware druk wordt uitgeoefend.

ANALYSE & ONTWERP VAN DE GLIMLACH

Met behulp van bewezen technieken (gulden snede) wordt de glimlach geanalyseerd en worden zorggebieden geïdentificeerd. Behandelingsopties worden gepresenteerd en besproken en er wordt een aangepast behandelplan ontwikkeld om optimale esthetiek te bereiken.

PORSELEINEN FACINGS

Porseleinen facings zijn dunne schelpen die zich hechten aan het vooroppervlak van de tand. Ze worden gebruikt om het uiterlijk van de tanden te verbeteren, beschadigde of verkleurde tanden te herstellen, de ruimtes tussen tanden te sluiten of slecht gevormde of scheve tanden te herstellen.

TANDEN BLEKEN

Tanden bleken is een van de populairste technieken om je uiterlijk te verbeteren. Het is veilig voor zowel tanden als tandvlees, mits het onder toezicht van een tandarts wordt gedaan. Door de jaren heen verkleuren onze tanden door veroudering, medicatie, trauma, ziekte, voedsel en dranken (koffie, thee, cola’s, tabak). Professioneel uitgevoerd tanden bleken kan vlekken van uw tanden verwijderen en hun oorspronkelijke heldere en witte kleur terugbrengen.

Er zijn twee manieren om uw tanden te bleken.
  • Bleken in de praktijk met Zoom! Het maakt tanden in één bezoek witter. Nadat we uw lippen en tandvlees hebben bedekt, brengen we een dunne laag bleekgel op uw tanden aan, die wordt geactiveerd met een speciaal licht (ZOOM!)
  • Thuis bleken. We maken afdrukken van uw tanden en voorzien u van op maat gemaakte bitjes en de bleekgel, evenals instructies voor thuisgebruik. De meeste patiënten zien resultaten binnen 7-10 dagen.